dinsdag 18 september 2007

Lize's verjaardagsjurk deel 3

Hij is eindelijk af!! Ben er een behoorlijke tijd mee bezig geweest maar het resultaat mag er wezen. Al zeg ik het zelf, hahaha. Nu nog een broek maken voor eronder en dan is ze een echt feestbeest zondag. Hieronder zie je een foto van de voor en achterkant.



zondag 9 september 2007

Lize's verjaardagsjurk deel 2

Vandaag heb ik het rokgedeelte van de jurk in elkaar gezet. Er moest een hoop gerimpeld worden, maar het eindresultaat is er dan ook naar, al zeg ik het zelf! Ik ben zo benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn. Hopelijk heb ik morgen nog wat tijd om er aan te werken.



Hieronder de foto van de achterkant.

vrijdag 7 september 2007

Lize's verjaardagsjurk deel 1

Ik ben vorige week begonnen aan de jurk voor Lize's verjaardag. Het is jurk 17 uit de Knippie Baby zomer 2006. Het stofje heb ik samen met Kitty gehaald bij Karteris in Oosterhout. Ik heb er ook een hele mooie bruine babyrib bij gekocht. Als ik nog tijd over heb ga ik daar nog een broek van maken. De stofjes waren allebei in de opruiming, dus dat is altijd leuk ;-)



Het voorpand heb ik al zover in elkaar zitten. Hieronder zie je de foto. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen.