maandag 24 augustus 2009

Lize's nieuwe winterschoenen.

Ik heb voor Lize alvast schoenen voor de winter gekocht! Met dit weer heeft ze ze natuurlijk nog helemaal niet nodig, maar tegen de tijd dat het kouder wordt zijn alle leuke laarzen al weg. Ik ben helemaal fan van paars dus deze winter ben ik helemaal gelukkig!

I've already bought winter shoes for Lize! With this weather she doesn't need them yet, but by the time it gets colder al the cute boots will be gone. I'm a big fan of purple so this winter I'm a very happy person!

Liefs Jeannette



vrijdag 7 augustus 2009

Een Award!


Vandaag open ik mijn mail heb ik gewoon van 4 mede-bloggers een award gekregen! Mariette, Petra, Vicky en Sandra, heel erg bedankt! Ik probeer later nog even een link te plaatsen, blogspot deed raar waardoor het niet lukte, sorry! Nu moet ik 5 dingen noemen die mij gelukkig maken. Nou komt ie!

  1. Natuurlijk mijn vriend en dochter. Patrick en ik kunnen samen heerlijk genieten van onze kleine dame, die met de dag groter wordt. Vooral haar uitspraken zijn geweldig ;-)


  2. Het kleine meisje wat in mij groeit! Ja je leest het goed we krijgen een 2e dochter! Gisteren de 20 weken echo gehad en de dingen die ze kunnen nakijken waren allemaal goed. Ze zit met alles iets onder het gemiddelde maar nog netjes binnen de lijnen. Een mooi tenger meisje zei de echoscopiste!


  3. Lekker met mijn hobbie bezig zijn! En dat is alles wat met kleding maken te maken heeft. Nieuwe patronen kopen, stofjes inslaan, combinatie's maken en ideetjes uitwerken. Als het dan ook nog eruit komt zoals ik in gedachte had dan kan mijn dag niet meer stuk! Vooral de complimentjes van de mensen zijn dan erg leuk!


  4. Heerlijk een half uurtje voor mezelf hebben, en dan met een kopje thee op de bank een Tilda-boek of iets dergelijks doornemen.


  5. Gilmore Girls. Vroeger toen het nog werd uitgezonden was de dinsdagavond voor mij. Vooral van de begintune maakte mijn hart een sprongetje van vreugde en moest ik altijd met een heel blij stemmetje meezingen. HEERLIJK! Lorelai en Rory ik mis jullie!


Nu moet ik hem eigenlijk aan 10 anderen doorgeven maar volgens mij heeft iedereen hem al gehad. Ik laat het dus hierbij!





Liefs Jeannette