maandag 22 oktober 2007

Daar ben ik weer!

Nou het heeft even geduurd maar ik heb inmiddels weer een kledingstuk af. Een truitje van Roos 3027. Ik heb alleen een paar roezels weggelaten omdat ik hem leuker vindt met 1 roezel.
Het is een maatje 80. Met dank aan Jessy voor het maatlabeltje ;-)
Ook ben ik sinds afgelopen zaterdag de trotse bezitster van een borduurmachine. Wat een geweldig ding! Ik heb hem via Marktplaats gekocht van een vrouw uit Hengelo. Zij deed hem weg omdat ze er al een hele tijd niets meer mee had gedaan. Ik kreeg het garen erbij, een extra ring, versteviging in verschillende soorten, speciale plakspray, PES2card en software zodat ik ook plaatjes van internet kan borduren en nog allemaal borduurpatroontjes die ze op cd-rom had staan. Ik ben helemaal gelukkig!

Hieronder een voorbeeld van een borduurtje (vogel, freebie van Farbenmix) en een applicatie (let niet op de combi stof-garen, was puur om te proberen).En natuurlijk de machine zelf niet te vergeten.
Op dit moment ben ik bezig met Jule van Farbenmix. In een zwart-wit gestreepte tricot. Ben zelf erg benieuwd naar het resultaat.

Groetjes Jeannette

Geen opmerkingen: