dinsdag 13 november 2007

Knofje en paddestoelen


Eindelijk heb ik hem af. De knoflookrok van Farbenmix. Hij wordt ook al "Knofje" genoemd, klink wel schattig ;-)

Ik wil er ook nog borduurtjes op maken maar ben er nog niet uit welke. Omdat dit nog een klein rokje is (mt 86/92) moeten het ook niet al te grote borduurtjes worden, anders valt het model in het niet en dat is nou juist het leuke aan de rok.

Ook heb ik vanmorgen mezelf aan het Fimokleien gewaagd. Heb een paar paddestoelen gemaakt om aan sleutelbos of ritsjes ofzo te maken. Ik heb ze net gebakken en ben nu aan het wachten tot ze uitgehard zijn. Ze verdienen niet de schoonheidsprijs maar dit was de eerste keer en oefening maakt meester zeggen ze, dus ga het zeker vaker proberen. Misschien de volgende keer proberen knopen te maken.Op naar het volgende project, de Roos 5004 broek!!

1 opmerking:

Jetje's Art zei

Hallo Jetje,

Klinkt toch wel raar aangezien ik zelf ook Jetje genoemd wordt. maar wat een leuk idd om dingetjes van fimoklei te maken voor ritsen of als knoopjes. Mijn oppaskindjes vinden het namelijk leuk als ik een jase of tas voor ze maak maar wllen er graag zelf ook iets voor maken en met fimoklei ( die ik toch hier heb liggen) kan dat heel goed super idd!!!


groetjes
Jetje