dinsdag 25 november 2008

Roisin Murphy in de HMH!!!

Afgelopen vrijdag, 21 november 2008, was het dan eindelijk zover! Roisin Murphy, voormalig zangeres van de helaas gestopte Moloko, trad op in de Heineken Music Hall! Vorig jaar zou ik ook naar een concert van haar gaan maar toen had ik voorhoofdsholte-ontsteking. Lag dus te balen op bed :( Maar dit jaar ging ik het dubbel en dwars inhalen. Ik ging met 2 vriendinnetjes, Loretta (links) en Octovinna (rechts). Het was voor mij een echte girls-night-out, HEERLIJK!!
Onderweg naar Amsterdam in Veenendaal gestopt bij de Burger King om te eten en ons nog effe op te frissen. Gelijk maar effe met z'n drieën op de foto ;)
De eerste paar foto's zijn niet gelukt, ze kwam op met een spectaculaire outfit, maar ja geen duidelijke foto helaas.
Het bewijs dat ik er ook echt bij was, hihi!
Hiphop-pasjes met de achtergrond-danseresjes.

Deze outfit deed me denken aan de film "The Village".

Hier heeft ze een trenchcoat aan zonder mouwen, in de zijnaad zaten ritsen die later door de achtergrondzangeresjes werden opengemaakt.

De laatste outfit, een soort cape met knuffelhert eraan vastgemaakt.

Het was een echte belevenis en ik ben nu nog meer onder de indruk van Roisin!! Ben al een eeuwigheid fan van Moloko en dus van Roisin en heb daar nu ook geen moment spijt van. Soms kan een band of artiest zo ontzettend tegenvallen live maar dat was absoluut niet het geval! Heb ook een filmpje gemaakt, die ga ik binnenkort uploaden naar YouTube. Wordt vervold!
Groetjes Jeannette


Geen opmerkingen: