zaterdag 18 september 2010

Weer een aantal kadootjes!!

Ik heb weer wat kadootjes gemaakt de laatste tijd. Het is net alsof iedereen om ons heen ineens 4 wordt hihi.


Een rugzakje voor het buurmeisje die 4 werd. Er zou eerst een "my little pony" op komen maar die borduurde helemaal niet mooi uit. Dus dan maar 1 van mijn lievelingsborduurtjes ;-) De mama van Sophie heeft de stofjes uitgezocht en de kraaltjes aangeleverd. Sophie zit bij Lize in de klas en gebruikt de tas voor haar broodtrommeltje en beker. Zo leuk om te zien dat het ook gebruikt wordt!
 

Lize was 3 september voor het laatst op het KDV en toen heb ik voor de 4 vaste leidsters een zakdoekhoesje gemaakt. Lize heeft zelf gezegd wie welke kreeg. En ja ik weet het, een hoesje heeft mijn labeltje aan de andere kant zitten. Op zich maakt dat natuurlijk niet uit want ze worden los van elkaar gebruikt, maar op de foto ziet het er een beetje knullig uit, mijn excuses ;-)

Mikki, Lize's vriendinnetje was ook jarig en werd ook 4 jaar! Voor haar maakte ik een naamslinger voor op haar kamer. De borduurtjes zijn ook weer van Huups. Op zich heb je elk deel vrij snel in elkaar zitten.

Morgen hebben we een drukke dag want dan vieren wij Lize's verjaardag. A.s. dinsdag wordt ze 4 en dat vieren we dus morgen. Waarschijnlijk de eerste keer dat we met z'n allen binnen zitten :(

Liefs Jeannette 

5 opmerkingen:

Fienke zei

Wat een leuke ideetjes. En van dat labeltje staat juist leuk. Zo is die uniek!
Groetjes Renate

At Lisa's zei

Mooie spulletjes heb je gemaakt hoor! Leuk om je gisteren gezien en gesproken te hebben. Ik moest een beetje abrupt weg omdat ik aan de beurt was. Hele fijne verjaardag voor Lize gewenst.

Groetjes Sandra
p.s. ben je er al achter hoe onze dochters elkaar kennen? Ik nog niet. Lisa weet het niet zegt ze.

Mirella zei

wauw mooie kadotjes zeg !! je bent druk geweest

PeTrA zei

Joh wat een leuke dingen weer allemaal! Leuk dat het ook zo dankbaar gebruikt wordt..
Ik heb ook zo'n tasje gemaakt voor Roosjes gymspulletjes.. moet hem nog op de foto zetten maar hij is al volop in gebruik ook..

liefs..Petra

1968deWinkel zei

wat een goed idee, om eens wat vaker iets te maken!! ik ga vast beginnen.... voor de verjaardagen en feestdagen.... leuek blog. ik ga je zeker volgen!! groetjes Paula