vrijdag 1 juli 2011

Niet stil gezeten.....

Ja, daar ben ik weer! Ik ben de laatste tijd zo druk, geen tijd gehad om mijn blog bij te werken, maar nu heb ik effe voordat ik ga slapen ;-)

Een tijdje terug vroeg een vriendinnetje of ik weer wat dingetjes voor haar nichtjes wilde maken. Een moest nog geboren worden en de ander zou rond dezelfde tijd 2 worden. Geen probleem hoor! Ze is toen een hele zondag bij mij geweest om tussen mijn patronen en stofjes te neuzen en na het avond eten was ze eruit! Tussentijds wat aanpassingen om de ideetjes geweest, maar uiteindelijk is het een luiertasje naar het ebook van FM/at Lisa's en een bloesje maat 62 voor de baby en een ABC118 maat 104 voor de grote zus.

Tussendoor kwam een ander lief vriendinnetje nog langs om een hoesje voor haar smartfoon. Ook samen in de stapel stofjes gezocht. En hieronder het resultaat, de foto's zijn van erg slechte kwaliteit, sorry daarvoor.

Weer een ander vriendinnetje vroeg of ik haar gekochte trouwjurk wilde innemen. Hij zat in het lijfje nog een beetje los bovenin. Ik zei  meteen ja, want dat leek me wel een leuke opdracht. Maar wat een crime zat voile, satijn, tule en kant. Het lostornen van de stofjes was erg eng, en zenuwslopend. Daarna viel het wel mee. Ik heb nog geen foto, maar hopelijk volgt die snel!

Liefs Jeannette

3 opmerkingen:

At Lisa's zei

Ziet er goed uit allemaal! Zeker niet stilgezeten!

Groetjes Sandra

Collie-Collie zei

Wat ben jij lekker druk bezig geweest. Wat een mooie kleding heb je gemaakt voor de meisjes!

En die trouwjurk... Ooooo inderdaad rampenstofjes en doodeng met de eerste steken loshalen...

Groetjes, Collie

Mama Juffie zei

De bovenste drie creaties heb je voor mijn dochters gemaakt! (zo ook een ander jurkje vorig jaar)Ik vind ze prachtig en het staat ze erg mooi! Het luiertasje is ook super en gaat mee, van tas naar tas. Complimenten voor je werk en je gedetaileerde afwerking! Groet Nichtje van vriendinnetje.