vrijdag 9 maart 2012

Onze 2e Roberta (broek)

Eindelijk weer eens tijd om wat foto's te plaatsen. Deze Roberta-broek is al en paar weken klaar, gefotografeerd en gedragen. Ondanks dat Lize tegenwoordig alleen maar rokjes of jurkjes aan wil heb ik haar wel bereid gevonden deze broek te dragen. Pfieuw, anders was al het werk voor niks geweest ;-) Ik heb de versie voor stevige meisjes gemaakt omdat Lize nog steeds een beetje een buikje heeft. Enige nadeel daarvan is dat het kruis ook wat lager zit en de broek langzaam zakt en dan krijgt ze er een beetje een hang-kont in. Dan moet ik zeggen: hijs je broek op! Maar dat probleem heb ik ook met gekochte broeken, daarvan is de zithoogte vaak wat te kort waardoor ze zo'n bouwvakkers-decolleté krijgt. Dan heb ik liever dit ;-)



Ik ben op dit moment met een give-away kadootje bezig. Ik hoop die dit weekend af te krijgen, dus houd mijn blog in de gaten. Ik geef dan namelijk een kadootje weg omdat ik al over de 50.000 hits heen ben!! En dat is een feestje waard!

Liefs Jeannette

7 opmerkingen:

Emily & Connor- made by Mama zei

Super schöne Hose :)
LG Maya

Mariette zei

Wat een gave broek is dat geworden!!
Roberta blijft een super patroon voor een broek, mooie pasvorm, staat heel leuk!

PeTrA zei

aah leuk zeg! Mooi gemaakt weer! Ennuh.. mooie bouwvakkerskont hoor! Niks mis mee ;-)

Heidi... zei

Super! Staat haar goed.
Groetjes Heidi

Mirella zei

Wauw super leuk zeg!! het staat haar ook super!!

Seweet! zei

Wat een mooie Roberta zeg, je hebt er veel werk van gemaakt, prachtig met die borduurtjes. En wat wordt je dochter groot. En steeds knapper ook, mooie foto's!

Herzmein zei

Die Hose gefällt mir sehr gut. Gerade das richtige für den Frühling inklusive vogelgezwitscher.