maandag 18 augustus 2008

Norge 2008 (deel 2)

Gisteren zijn we teruggekomen van een weekendje Stavern. Mijn jongste tante en haar man hebben daar een vaste stek op de camping. De foto hieronder is hun uitzicht ;) Hun zijn de laatste plek voor het strand. Heerlijk plekje of niet?! Patrick en ik hebben zelfs gezwommen, watertemperatuur was 19,5 graden.
Na het zwemmen hebben we heerlijk gedouched en nog even liggen bakken in de zon. Ik had er niet echt bij stilgestaan om me in te smeren, dus nu ben ik verbrand op mijn buik, borst en scheenbenen. Wordt vanzelf bruin zullen we maar zeggen.
's Avonds na het eten (BBQ) zijn we lekker een stukje gaan wandelen. Lize is helemaal weg van de wipkip, in dit geval een wipleeuw, en vermaakt zich dan ook prima. Tot nu toe hebben we helemaal niets te klagen. Ze slaapt heerlijk en is lekker vrolijk. Voelt zich bij iedereen heerlijk thuis en dat doet ons ook goed. Heerlijk om te zien dat onze kleine meid zo aan het genieten is.
Ze is ook helemaal verliefd op Timothy, het zoontje van mijn oudste nichtje. Hij is 9 en was met ons mee naar de camping. Op de foto kan je zien goed zie hoe ze de hele dag naar hem kijkt. Ze is hem ook de hele dag aan het roepen, Tienepien!! Het meisje in de hoek is mijn jongste nichtje Cathrine.
En dan moet je natuurlijk ook als gezin op de foto ;) We hebben een heerlijk weekend gehad. En nu hebben we nog bijna een hele week!
Groetjes Jeannette

2 opmerkingen:

PiGjE zei

Leuk hoor!
Die Pat van jou.. slaapt ie ook met zn zonnebril op? :D

XXX

Arjanne zei

Oh wat heerlijk daar.
Wij kijken vrolijk mee op je blog.
Onze oudste wil zo graag een keer naar Noorwegen en zegt bij elke foto: "kijk nou toch zo mooi" hahaha de boodschap is overgekomen het is inderdaad erg mooi.
Geniet nog maar lekker verder!!