woensdag 28 april 2010

Eindelijk weer iets gemaakt!

Eindelijk heb ik weer iets gemaakt! Heb dat in de afgelopen weken steeds in kleine beetjes gedaan. Het jasje is voor naar het kinderdagverblijf. Ik heb hem redelijk simpel gehouden, omdat hij toch meer om in te spelen is. Het patroon is de Finja van Farbenmix. Ik heb er boordjes aan gemaakt zodat hij mooi om de polsen sluit en er geen zand en andere rotzooi in kan komen. Ook heb ik er bewust geen zakken op gemaakt. Hier worden namelijk standaard allerlei steentjes, takjes en handenvol zand ingestopt ;-)

Daaronder de Svenja. Voor het eerst mijn coverlocker gebruikt. Hier en daar zitten er nog schoonheidsfoutjes in maar hij is goed genoeg om gedragen te worden ;-) Ik moet hem gewoon vaker gebruiken dan wordt het alleen maar makkelijker (hoop ik).


Liefs Jeannette

6 opmerkingen:

PeTrA zei

Leuk allebei! En stukje bij beetje komt het er echt wel toch? ;)

liefs.. Petra

Collie-Collie zei

Jasje is ècht een lekker speeljasje geworden! Inderdaad wel handig zonder al die zakken, want anders zit je wasmachine weer onder het zand, steentjes en schelpjes. Bridget doet ook nog steeds van alles in haar zakken en als je vergeet die te legen................!!!! Dan is de was gescrubt!! Hahaha.

Groetjes, Collie

Klavertje Kleding zei

Heel leuk geworden allebei.
Zo herkenbaar die gevulde zakken.
Bij m'n zoon belanden er altijd wormen en slakken in :-((

Grt. Nel

Arjanne zei

Prachtig geworden allebei, die VW bus blijft zooo leuk.
Heerlijk hè al die gevulde zakken:-)
Leuk dat je de cover gebruikt hebt.
Het duurt even maar op een gegeven moment gaat het vanzelf, oefening baart kunst.

Groetjes Arjanne

Stina zei

Wat een leuke creaties heb je gemaakt, vindt naaien ook leuk om te doen. Ga je volgen, kom je ook even bij mij aan, zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Groetjes Stina

Seweet! zei

Hoi Jeannette, ik heb pas geleden het naaien weer opgepakt en kwam ook bij jou terecht toen ik zocht naar inspiratie op het net. Wat een mooie kleding maak je! Ik kom graag af en toe even binnenvallen :)
Groetjes, Silvia