zaterdag 12 juni 2010

Roos 3019, voor velen niet onbekend ;-)

 Voor een vriendinnetje/collega heb ik onderstaand jurkje gemaakt. Haar nichtje wordt dit weekend 1 jaar oud! Het is de roos 3019 geworden, voor mij de eerste hihihi. Hij is in een maatje 80. Het borduurtje is uit de serie "Yakuro & Friends" van Kunterbunt Design. Zo'n schattig borduurtje! (let niet op de vloerbedekking, dat is nl op mijn werk ;-))

Voor Elin heb ik er ook al 1 bijna klaar, die volgt over een tijdje.

En weer even twee foto's van de meiden. Inmiddels ook alweer 3 weken geleden ofzo. Elin groeit als kool en is een heerlijk vrolijk en makkelijk meisje!En Lize is ook al een echt dametje aan het worden. Eind september wordt ze alweer 4 en waarschijnlijk mag ze 6 september bij de start van het nieuwe schooljaar al beginnen. Ze worden zo snel groot! Maar wel heel leuk hoor! Ze is ook heel blij met haar kleine zusje en zo trots dat ze nu grote zus is, zo lief!Liefs Jeannette

7 opmerkingen:

Arjanne zei

Prachtige roos en een leuke borduur zit erop.
Heerlijk die 2 meiden, leuke foto's!

Liefs Arjanne

Mariette zei

Wat een schattig jurkje! Heel mooi gedaan met de stoffen en het borduurtje.

Groetjes, Mariëtte

Zussies zei

Och wat worden je meisjes al groot. leuke foto's. Het jurkje is ook erg mooi geworden, leuke kleurtjes!

Fienke zei

Wat een lief jurkje. Hele mooie stoffen en leuk gecombineerd. Lieven meisjes heb je hoor. Onze dochter gaat ook na de vakantie voor het eerst naar school. Spannend hoor. Het gaat idd snel!
Groeten Renate

PeTrA zei

Wat een schattig jurkje! En nog veel schattigere meiden :D
Lekker die kakwangetjes van Elin.. en nu al zo heerlijk ondeugend kijken ;)

X Petra

Collie-Collie zei

Wat een schattig jurkje!! En wat wordt ze alweer groot zeg, prachtige foto! En je oudste over een paar maanden naar school... jeetje, de tijd vliegt!!

Het recept voor de taart heb ik niet, mijn vriendin heeft de taart gebakken, ik waag me alleen maar in de keuken als het moet, ik heb geen kook- en bakgenen meegekregen, alleen maar opeetgenen!!! Hahaha!!

Groetjes, Collie

Fieke zei

Hoi Jeannette,

Eindelijk weer eens even tijd om jouw leuke blog te lezen. En nu heb ik een goede reden om ook te reageren:
Esri en ik vinden jouw zelfgemaakte "Esri-tas" supermooi, we zijn er erg blij mee! Ze krijgt er ook heel veel leuke reacties op. Nogmaals dankjewel!
En het oranje/roze jurkje is ontzettend mooi!
Ik denk dat ik je binnenkort maar eens ga vragen of je iets moois voor Iske wil maken.

Groetjes, Fieke