zondag 15 mei 2011

Uljana, maar niet tevreden :(

Ik wilde al heel lang de Uljana maken. Ik wist ook al precies hoe hij moest worden en had hem ook als onderdeel van een heel setje bedacht. Met Laguna legging en Antonia shirtje. Maar als Lize hem aan heeft zit hij voor geen meter. Hij staat raar uit, net alsof hij gedraaid zit. Ik ben er dus helemaal op afgeknapt. Terwijl als hij zo plat ligt hij gewoon cool is, vind ik zelf ;-) De legging en het shirtje liggen nu in de hoek want ik heb geen zin om ze af te maken. Waarschijnlijk is de spijkerstof gewoon te stijf, terwijl hij op zich wel mooi soepel is, maar misschien niet in deze verhoudingen.

Op naar het volgende project, de Mariluz. Hopelijk brengt die me wel geluk!

Liefs Jeannette

9 opmerkingen:

Heidi zei

Wat jammer, zo ziet het er hartstikke leuk uit!

Sabine zei

Wat is dat een zonde dat het rokje zo "raar" staat wanneer Lize hem aan heeft, terwijl hij inderdaad, als je hem zo op foto ziet, er heel erg leuk uit ziet!

In elk geval, heel veel succes met de Mariluz!

groetjes,
Sabine

vrouwenhand zei

Jammer, als hij zo ligt is hij wel heel leuk.
Misschien dat hij wat soepeler gaat vallen als hij een paar keer gewassen is.

Cindy zei

mmmhhh wat jammer dat hij niet mooi staat! Hij ziet er namelijk super uit op deze manier!
Kan me helemaal voorstellen dat je geen zin hebt om het setje af te maken.... Hopelijk wordt je mariluz wel helemaal naar je zin!
Groetjes Cindy

Bonte Tante zei

Wat jammer, dat het resultaat niet is dat wat je ervan had verwacht. Misschien een paar keer wassen, dan wordt jeans nog wel soepeler is mijn ervaring. Succes met je volgende project!

Groetjes, Ingeborg

PeTrA zei

Jammer idd.. want hij is wel mooi! Ik denk idd dat je geen spijkerstof had moeten gebruiken.. en zou hem toch nog een keer maken van een soepeler stofje zodat de legging en het shirtje niet voor niets geknipt zijn en je toch tevreden bent ;-)

Gerda Hartman zei

Ik kom hier toevallig voorbij en zie deze post staan. Mijn eerste Uljana maakte ik ook van spijkerstof en hij viel me bar tegen. Inmiddels heb ik er nog drie gemaakt van gewone katoentjes en deze bevallen wel heel goed. Begrijp dus precies wat je bedoelt! Als je weer moed verzameld hebt, zou ik hem gewoon nog een keertje maken van katoen.

Collie-Collie zei

Misschien een knalrode (of zo) tule onderrokje/petticoatje eronder doen, dan is het logisch om wijduit te staan. En gaat hij niet zo "staan"...

Want het is wel een heel leuk rokje geworden.

Groetjes, Collie

Jeannette zei

Hoi Collie,

Dat is een goed idee, daar had ik nog geeneens aan gedacht. Ik heb hier wel een petticoatje liggen :D
Van de week effe kijken of dat werkt want ze wil hem wel steeds aan.

Groetjes Jeannett