maandag 17 oktober 2011

Weekmenu update

Wat heerlijk zeg zo'n weekmenu! Ik kan niet zeggen hoeveel rust het mij afgelopen week heeft gegeven! En zoveel leuke reactie's heb ik gehad! Zelfs mensen geïnspireerd om dit (weer) op te pakken!

Een kleine terugblik: De ovenpasta met pompoen is een dikke aanrader, het lukt me niet om hem op mijn blog te krijgen maar hij staat in de Allerhande die nu in de winkel ligt. Op zondag zijn we bij mijn stiefmoeder gaan eten dus toen schoven mijn maaltijden een dagje door. De spinazie-broccoli taart, was niet echt een succes, was niet zo lekker, dus die kan van mijn lijstje af voor een volgende keer. Ook een recept van de AH-site. De ham-preirolletjes waren wel weer lekker, wel bewerkelijk, moest zelf de kaassaus maken met roux ed. Maar dat was op de dinsdag dus dat was niet zo erg, dan ben ik toch vrij. De maaltijd die ik voor de dinsdag had bedacht, andijvie, vlees en aardappels kwam te vervallen omdat wij zondag's niet thuis hadden gegeten. Vlees ligt nog in de vriezer en de andijvie wilde ik vers kopen en dat hoefde niet. Woensdag en donderdag de bonenschotel, receptje van mijn moeder en dat is altijd genoeg voor 2 dagen ;-). Vrijdag pasta met courgette, ook weer een receptje van de AH. Ik vond hem lekker, Lize ook, papa en Elin iets minder. Over de hele week genomen toch nog missie geslaagd!

Deze week staat het volgende in de planning:
Zaterdag: Zuurkool rookworst
Zondag: Spaghetti
Maandag: Spaghetti
Dinsdag: Andijvie, aardappels en vlees
Woensdag: Ovenschotel met kalfsragout
Donderdag: Soep met tosti
Vrijdg: zelfgemaakte pizza.

Afgelopen zaterdag dus de boodschappen gehaald en heb (op de andijvie na) alles in huis. En voila, weer een last minder deze week!!

Oh ja, de creatieve uitspattingen zijn er wel hoor, heb ze alleen nog niet allemaal op de foto gezet, hopelijk deze week een keer tijd voor.

Liefs Jeannette

1 opmerking:

Judith zei

Ja een weekmenu werkt fantastisch ik doe het zelf ook en het scheelt de rest van de week gewoon heel erg.