woensdag 17 oktober 2012

Foxy van Pia Gioia

Ik ben op dit moment druk aan de naai. Volgende week vrijdag sta ik met een standje op de Ladies Event hier in de wijk. De eerste keer dat ik met een eigen standje sta! Ben zo benieuwd! Ik heb oa onderstaande 2 tassen hiervoor gemaakt. Ik zag op de blog van Pia Gioia dat ze weer proefborduursters zocht. Ik heb gereageerd en mocht weer voor haar aan de slag. Dit keer had ze hele lieve vosjes! Ik heb ze op 2 verschillende tasjes genaaid.

De roze/paars/mint groene is een eigen ontwerp. Gewoon een rechthoek genomen en aan de onderkant aan beide kanten een vierkantje eruit geknipt zoals je ook wel eens ziet bij een etui. Hierdoor heeft hij een platte bodem en is hij geschikt voor een multomap of boeken. Lize wilde er ook gelijk 1 voor de tripjes naar de bieb. Ik heb haar natuurlijk beloofd dat die er nog wel gaat komen, maar eerst nog het een en ander maken voor mijn standje.
Deze bruine met oranje accenten is de Alles Drin maar dan de XL-versie. Onze printer deed het niet en toen heb ik het patroon overgetekend van het scherm van de laptop. Geen rekening mee gehouden dat dat geen A4 formaat is ;-) Maar zo'n grote tas is altijd handig voor de shop-tripjes of de wekelijkse sportactiviteit. Er kan genoeg in.


De borduurtjes zijn in een serie te krijgen en kan je kopen via haar shopje

Veel liefs!
Jeannette

Geen opmerkingen: