dinsdag 13 november 2012

Tinka Bella voor Elin

Elin's jas van vorig jaar werd echt te klein. En wat doe je dan, dan maak je een nieuwe ;-) Ik had de delen al geknipt vorige week en tussen de bedrijven door al de borduurtjes gemaakt. Afgelopen zondag ging Patrick met zijn moeder en onze meiden wandelen op de Posbank. En ik bleef  lekker thuis om met de jas verder te gaan. 

Het is het model Tinka Bella met capuchon ipv kraag, beide optie's staan op het patroonblad. Ik heb hem expres weer zonder zakken gemaakt omdat ze daar op deze leeftijd toch alleen maar steentjes, takken en zand ed in stoppen. Ik ben zo'n typje die daar dus niet aan denkt voordat de boel in de was gaat. Dus om het zekere voor het onzekere te nemen maak ik een jas zonder zakken.


De Ladies Event van een aantal weken geleden was erg gezellig. Ik had zowaar 2 dingen verkocht, 2 bestellingen opgenomen en 1 jurkje die van Lize is geweest onder voorbehoud verkocht. Die mama komt nog een keer met haar dochtertje passen. Volgende keer dat ik met een kraampje sta is 15 december. Dan sta ik bij een lokaal winkelcentrum op de kerstmarkt. Wie weet wat daar nog uit voort vloeit, spannend!

Hele fijne dag allemaal!

Liefs Jeannette

6 opmerkingen:

Andrea zei

Wauw dat is een mooie jas geworden!
En leuke borduurtjes heb je uitgekozen!

Collie-Collie.com zei

Wat een prachtige jas heb je gemaakt. De stof de borduurtjes, prachtig allemaal. Hahaha, ik heb ook allemaal van die steentjesverzamelaars hier...

Daar zal ze veel plezier van hebben deze winter.

Groetjes, Collie

Mama Deborah zei

Wat een leuke jas!

PeTrA zei

Mooi zeg en slim bekeken van de zakken :-)

Liefs xxx

frunnik zei

Door je berichtje bij mij zie ik nu ieneens je jas!
Super mooi, prachtige kleuren en idd. heel handig zonder zakken, het heeft hier ook al eens een wasmachine bijna stuk gekregen.
Leuk dat je weer aan het kleding maken toe komt, miste je al.

Fijn weekend,
Arjanne

Co. zei

Oh, die ist echt schön.
Liebe Grüße, Corina