woensdag 29 mei 2013

Jani Bag opdracht

Ik loop zo ontzettend achter met het bijhouden van mijn blog *schaam*. Ik roep steeds dat ik mijn leven zal beteren en beter mijn blog ga bijhouden maar dat ga ik niet meer doen ;-) Als ik dat namelijk wel ga doen voel ik weer een bepaalde druk. Een druk die ik mijzelf opleg en daardoor voel ik me schuldig of krijg ik een soort stress omdat ik steeds in mijn achterhoofd denk: ik moet dit of dat nog bloggen. Dus lieve volgers, hieronder zien jullie alvast één van de maaksels van de afgelopen maanden en wanneer de volgende komt zien jullie vanzelf ;-)

Joyce (de moeder van Bregje) zag Lize's schooltas en vond deze zo leuk dat ze vroeg of ik er ook één voor Bregje wilde maken. Tuurlijk wil ik dat, geen probleem. Ze is gezellig een avondje langsgekomen om stofjes en borduurtje uit te zoeken. Het patroon is een E-book van Frau Liebstes/Ki-Ba-Doo.

Op de avond dat ze de tas kwam ophalen had ze een heel lief kaartje geschreven om mij te bedanken voor de mooie tas. Zulke lieve en persoonlijke kaartjes maken mijn dag en hij hangt nu heel mooi aan mijn stoffenkast!

Liefs Jeannette

3 opmerkingen:

PeTrA zei

Hij is leuk Jet! Een blikvanger waar ze mee gezien mag worden! Heerlijk om te maken ook..
Ik heb ook heel veel niet geblogd hoor de laatste tijd.. Kan de zin en moed er ook niet steeds voor vinden.. Komt wel weer en anders maar niet toch?

Liefs, Petra xx

Nele zei

heel mooie tas, altijd leuk om zoiets te mogen maken. En zo te zien zijn ze er supergelukkig mee

Mama Deborah zei

leuke tas!