zaterdag 6 september 2008

Nieuwe borduurmachine!

Helemaal gelukkig ben ik met mijn nieuwe Brother Innovìs 700 E-II! Via Matri kon ik een demo model kopen met korting. Ja je bent hollander of je bent het niet ;) Ik ben dus gelijk aan de slag gegaan met een Matrouska van Nic. Halverwege werd Lize wakker dus heb ik de machine uitgezet. Zo zag ze er toen uit! Ik vond het al helemaal geweldig! 's Avonds weer lekker erachter gaan zitten en dacht dat ik wel makkelijk verder kon. Ik had alleen het Franse boekje erbij gekregen en niet de Nederlandse. Ja en dan?? Ik dacht dat ik het wel wist dus kleur weer opgezocht (dacht ik) en druk op start. Hmmm, hij begon toch weer bij de eerste kleur. Ik kon Matri niet meer bellen, dus stuur ik een mail naar Petra om te zeggen hoe ik baal. Zij komt vervolgens met een briljante link op internet. De site van Brother zelf heeft dus alle handleidingen gewoon op internet om te downloaden. Gisteravond kon ik dus weer lekker verder en hieronder het eindresultaat. Mijn Moesje (zo heb ik haar genoemd, want na die problemen krijg je een band ;)) is klaar!
Groetjes en een fijn weekend!
Jeannette

8 opmerkingen:

Arjanne zei

Wat leuk een nieuwe machine!!
Gefeliciteerd en borduurse.

PiGjE zei

Cool!! :D

Anoniem zei

Wat leuk weer....
je bent echt een mega creabea!

mijn complimenten!

gr brenda

anseva zei

Congratulations to the new embroidery machine. The Matruschkas are a class, are also my favorite motives. You sew very nice things.
LG Anja

PiGjE zei

Moesje woont nu bij mij.. en ik zal goed voor der zorgen ;) :D

Anne-Claire zei

Hoi, wat gaaf zeg die matroeska! Is dit moeilijk te maken? kun je me zeggen hoe ik dit moet doen, waar ikdat patroon kan kopen? Heb sinds kort ook een borduurmachine, maar ben nog niet zo handig als jij!
echt gaaf!
groetjes
claire

Jeannette zei

Hoi Anne-Claire,

Ik kan helaas niet op jouw blog komen dus zet ik mijn antwoord maar even hier neer ;) Je kan het bestand kopen via www.huups.de Hier het rechtstreekse linkje naar het borduurbestandje zelf. https://shop.huups.de/shop/php/artikel_detail.php?artikel_uid=561 Misschien moet je het even knippen en plakken in je adresbalk. Je koopt dan het bestand en krijg je de uitleg er eigenlijk al bij. Ik kan wel een keer stap-voor-stap foto's op mijn blog zetten, maar ben op dit moment met een hoop dingen bezig dus wordt pas over een paar weken.

Groetjes Jeannette

Zavia zei

Hallo Jet, wat een leuk resultaat zeg, met je borduurmachine! Ik heb er zelf ook pas een aangeschaft en ben ook aan het uitproberen. Ik ga je zeker volgen via mijn eigen blog. Sukses hoor.