donderdag 22 januari 2009

Feliz nr 2.

Toen ik bij Karteris het mooie stofje van de bovenjurk zag was ik gelijk verkocht en wist ik gelijk dat ik er een Feliz van wilde maken. Het is een maat 98/104 maar hij valt erg groot. Hij was zelfs veel te groot voor mijn kleine paspopje dus gelijk maar een grotere erbij gekocht ;-) Die is eigenlijk weer iets te breed voor de jurk maar altijd beter dan op die kleine. Voor Lize is hij helaas nog veel te groot, maar beter te groot dan te klein.

When I was at Karteris and saw this beautifull fabric I was sold and knew immediatly that I wanted to make a Feliz out of it. It's a size 98/104 but it is very big. It was even to big for my little doll so I had to buy a bigger one ;-) That one is a little to wide for the dress but always better then the small. Voor Lize it is unfortunatly to big, but better that then to small.

Liefs Jeannette

3 opmerkingen:

Steffi zei

So ein romantisches Kleid. Toll.

LG
Steffi

Mirella zei

Geweldig is die geworden zeg!!!
Heel mooi die naturel kleur!!

Collie zei

Wat een plaatje is de jurk zeg. Je ziet heel veel varianten met felle kleuren, maar deze is supermooi!!!
Mijn dochtertje wees hem gelijk aan dat zij ook zo'n modelletje wil hebben, het patroon had ik al, nu nog verzinnen wat voor stofje en maken, ik hoop dat íe net zo mooi wordt als dit plaatje!

Groetjes, Collie