vrijdag 2 januari 2009

Maxi-Cosi losse hoes!

Een paar maanden geleden ben ik benaderd door Kirsten. Zij had op mijn blog mijn zelfgemaakte hoes gezien en vond hem erg leuk! Ze vroeg of ik haar stoel ook opnieuw kon bekleden. Toen ik mijn eigen stoel losgetornd had heb ik van de losse delen eerst een patroon gemaakt. Dus ik bood haar aan om een losse hoes te maken die ze dan als een soort overtrek over de stoel kon spannen. En als ze wilde kon ik ook de gordeltjes opnieuw bekleden. Dit wilde ze wel! Ze heeft toen zelf de stof gekocht en deze samen met de oude gordeltjes naar mij opgestuurd. Hieronder het eindresultaat.

Dit was de reactie van Kirsten nadat ze hem thuis had ontvangen:
Hoi Jeanette,
Na gisteravond nog lang puzzelen met de gordels is het eindelijk gelukt de hoes er mooi omheen te krijgen. Het is een plaatje!!!!! Echt leuk een stoelhoes te hebben die niemand verders heeft....Vind het leuk als je een foto op je blog plaatst hoor!!!! Kan iedereen zien hoe goed je het kan!!!!!
Succes verder!!!!
Gr Kirsten


Leuk toch?! Een paar weken geleden kreeg ik een mail van Jacqueline die het graag zelf wilde proberen dus heb ik haar tips gegeven via de mail. Na een tijdje kreeg ik een mail met foto van haar zelf gerestylde stoeltje en een bedankje voor mijn support! Nou dat vond ik ook weer hartstikke leuk!
En vandaag weer een reactie op mijn oudere berichtje van Désirée die mijn stoeltje zo leuk vond! Haar stoeltje is ook aan een make-over toe maar ze wist niet of het haar zou lukken. Mijn advies: Gewoon doen! Het geeft zo´n kick als je eenmaal klaar bent en je hebt een heel origineel stoeltje.
En voor diegene die het echt niet durven of niet met een naaimachine overweg kunnen mogen mij mailen! Ik kan dan een losse hoes voor je maken als je dat wilt! In de linker kollom heb je de mogelijkheid om mij een mail te sturen via contact!
Liefs Jeannette

11 opmerkingen:

Steffi zei

Sieht toll aus. Wow.

LG
Steffi

koningskind zei

Prachtig zeg! Kan je dat ook zonder overlock machine? Ik ga proberen de maxi-cosi citi die wij tweedehands kochten een nieuw leven in te blazen. Kan je me een tip geven waar jullie zulke mooie stoffen vonden?

groetjes,
Guen

Anoniem zei

Hallo! Ik ben echt onder de indruk. Zou ik het patroon mogen gebruiken?
Heel veel groeten, Els

Elke zei

HOi Jetje

Ook ik vind het resultaat prachtig en wil graag aan de slag. Heb je een patroon of kijk ik niet goed op je website?

Groetjes Elke

Daantje zei

Hoi

Ik zou graag een zomerhoes maken voor over mijn maxi cosi cabrio fix. Ik hoef de bekleding er dus niet af. Heb je hier misschien ook een patroon van?? Die standaard badstof hoezen vind ik niet leuk.

Dankje.
Daan.

Klaas en Margreet zei

Hoi!

Via wat googlen voor een nieuwe hoes voor onze maxi cosi priori kwam ik op jouw site terecht! En wat een prachtige hoes heb je gemaakt. Ik ben benieuwd hoeveel je ervoor vraagt?

groetjes Margreet
(mama van Lize! (4 jaar), Benne (2 jaar) en Leanore (5 maand)

Jeannette zei

Hallo Margreet,

Wat heeft je oudste dochter een mooie naam :D Voor het maken van de losse hoes vraag ik 30,- en als de gordelbeschermers in het zelfde stofje moeten dan is dan 7,50 extra. Dat is zonder de kosten van de stof en zonder de verzendkosten. Je kan dan zelf een stofje kopen en naar mij opsturen. Als je interesse hebt mag je me altijd mailen! mamajetje (apestaart) live (punt) nl

Groetjes Jeannette

Maris zei

Wow wat een mooie hoezen maak je!
Ik was op zoek naar zo'n hoes en ik kwam hier terecht.
Hoeveel gaat dat ongeveer kosten?

Groetjes Mariska

Sofia zei

Hallo!!

ik had een vraagje. Hoeveel vraag je voor een maxi cosi cabriofix totaal nieuw te bekleden?
Alvast bedankt :)

Groetjes Sofia

charlotte zei

graag zou ik willen weten of je ook een maxi cosi rodi kunt bekleden (hoes voor maken ) en wat de kosten dan zouden zijn. Ik hoop van je te horen!!

Jeannette zei

Hoi Charlotte,

Stuur mij even een mail op mamajetje (at) live (punt) nl

Ik kan helaas op deze manier geen contact met jou opnemen.

Groetjes Jeannette