maandag 21 maart 2011

WIP deel 5


Vandaag nog effe wat gedaan, morgen bij daglicht maak ik nog wat extra foto's want dan zijn ze wat duidelijker. Heb vandaag bij de voering aan de ene kant een vakje voor mijn aaifonie gemaakt ;) En aan de andere kant een gedeelte met 3 vakken. Ik had een paar berichten toch de tip gegeven om niet te vergeten bij de voering deel 6 en 7 a+b eerst aan elkaar te leggen voordat je de stof gaat knippen?? Nou dat was ik dus wel vergeten, en dat stuk heb ik uiteindelijk gebruikt om dat grote vakken gedeelte te maken. Heb er een lusje tussen gestikt met een sleutelhanger-haak. Hier kan ik dan mijn huissleutels aan maken zodat ik ze niet kwijt kan raken in die grote tas ;)

Ik heb de ritsstroken aan de tas en voering gezet en de rits daarna vastgezet. Dit stukje vond ik nog wel een beetje lastig, maar denk dat ik het wel goed heb gedaan. Dat zie ik pas als ik verder ga natuurlijk. Volgens mij is het nu gewoon een kwestie van letterlijk doen wat er staat en erop vertrouwen dat straks de puzzelstukjes op hun plek vallen. Hopelijk kan ik morgen weer een stukje verder.

Liefs Jeannette

1 opmerking:

Borgero zei

Dat heb je slim opgelost zo, heb je het stuk toch niet voor niks geknipt en het is nog handig ook. Wat een lief stofje heb je voor de binnenkant gebruikt.
Groeten, Nienke